header Ελλάδα Κύπρος Ρωσία Κοινοπολιτεία Αθήνα
Θεσσαλονίκη
Λευκωσία
Αγία Πετρούπολη
Μόσχα
skyline
21.07.2010 10:19

Καταζητούνται οι ανεγκέφαλοι που υποχρέωσαν έναν γάιδαρο να ...πετάξει


Η αστυνομία της περιοχής του Κουμπάν στο Νότο της Ρωσίας καταζητεί τους ανεγκέφαλους επιχειρηματίες, που έδεσαν για λόγους ...διαφημιστικούς έναν γάιδαρο σε αλεξίπτωτο θαλάσσης και τον υποχρέωσαν να ...πετάξει.


Ορισμένοι από τους οργανωτές του «θεάματος» εντοπίστηκαν και ανακρίνονται, ενώ καταζητείται ο ιδιοκτήτης του άτυχου ζώου, που κατάγεται από τη γειτονική Ανάπα και κάποιοι από τους υποστηρικτές της υποτιθέμενης ...προωθητικής ενέργειας στο χωριό Γκαλουμπίτσκαγια της περιφέρειας του Κρασναγιάρσκ.
Εκπρόσωποι φιλοζωικών σωματείων ζήτησαν την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων και απέστειλαν στη Γενική Εισαγγελία σχετικό αίτημα, περιγράφοντας την περιπέτεια του ζωντανού, που υποχρεώθηκε επί μισάωρο και πλέον να πετά βγάζοντας δραματικές κραυγές και να προσγειωθεί στη θάλασσα τρομοκρατημένο. «Σχεδόν μισοπεθαμένο και καταπαγωμένο το έσυραν στην ακτή», αναφέρει χαρακτηριστικά η καταγγελία των φιλόζωων, που σημειώνει ότι η βλακώδης ιδέα των οργανωτών «τραυμάτισε τον ψυχισμό όλων των παρευρισκόμενων και προπαντός των παιδιών, που έκλαιγαν, όχι όμως και όλων των ενηλίκων, πολλοί από τους οποίους κατέγραφαν απαθώς τα διαδραματιζόμενα με τα κινητά τους τηλέφωνα».
Εάν τελικά ασκηθεί δίωξη και πιστοποιηθεί το ακριβές έγκλημα των ενεχόμενων, σύμφωνα με τις διατάξεις του ρωσικού νόμου είναι πιθανό να τους επιβληθεί πρόστιμο έως περίπου 1000 ευρώ.
 

Λέξεις Κλειδιά: ανεγκέφαλοι, Καταζητούνται
σχόλια (0)
Ποια είναι η γνώμη σας;
Επιλέξτε εικονίδιο
highlights
θεματικές
Σχολιάστε τώρα!

Θα ήθελα ένα άρθρο για τη Ρωσική ηγεσία και πως νομιμοποιήθηκε. / Καρφιώτης ΠάνοςΤην ανατίναξη του λιμανιού της Σεβαστούπολης στην Κριμαία ζητούσαν οι Βρετανοί καθοδηγητές της Integrity Initiative! / Hello / LeonidasΠώς κατασκευάζεται το «αυθόρμητο» αντιρωσικό κλίμα με χρήμα του Foreign Office / Πρέπει να ντρέπεστε με τόσα ψέματα που γράφετε αλλα από τον Λιατσο τι άλλο να περιμένει κανείς... / Μζια Γκουρεσιδζε«Χοντροκομμένη προβοκάτσια με έξωθεν υποκίνηση», χαρακτηρίζει η Μόσχα την υπόθεση της απέλασης των Ρώσων διπλωματών / Θανάσης ΑυγερινόςΑπουστα!!!!οι ρίζες μας!! Είμαστε εμείς και δεν ξεχνάμε!!! / Tula fotiadou 18022020Ρωσικό ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα όμηρος βρώμικων παιχνιδιών και έξωθεν πιέσεων / Θανάσης ΑυγερινόςΤι καλά παιδιά αυτοί οι Εγγλέζοι πολιτικοί ! Μπουμπούκια ! Εκεί γεννήθηκε και η κοινοβουλευτική ολιγαρχία ! Στην Ελλάδα αυτό το σύστημα το λένε Δημοκρατία... / Γεώργιος Δημόκριτος ΒαμβακούσηςΥΠΕΞ Ρωσίας: "Πίσω από την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης η Ουάσιγκτον" / Θανάσης Αυγερινόςδοκιμασμενη συνταγη και νοστιμη, μονο που χρειαζεσαι μεγαλα ξυλακια για να κανετε τα μεγαλα σουβλακια, εγω συνηθως παιρνω απο εδω, νομιζω υπαρχουν και στο φυλλαδιο... / BillyΠαυλόπουλος: Η συνεργασία Ελλάδας - Ρωσίας συνεχίζεται και ο πολιτισμός μας ενώνει ακόμα περισσότερο / polu kako / tasosΈνα ιστορικό κτίριο της Σεβαστούπολης, η καθολική εκκλησία του Αγίου Κλήμη, κατοπινός κινηματογράφος «Φιλία», επιστρέφεται στο ποίμνιό της / ОТЛИЧНО / МАКРИΠούτιν: Φυσικά και δεν κατέρριψε η Ρωσία το Boeing της Μαλαισίας / θα γαμησουμε την τουρκια / κλημηςΜια γέφυρα ένωσε Ρωσία και Κριμαία (ΒΙΝΤΕΟ) / ο εσθονος ηταν πρακτορας της εε και καλως φυλακιστηκε / β.χ.τουρκαντωνηςΠούτιν: Η Ρωσία είναι έτοιμη για διάλογο με τις ΗΠΑ /