header Ελλάδα Κύπρος Ρωσία Κοινοπολιτεία Αθήνα
Θεσσαλονίκη
Λευκωσία
Αγία Πετρούπολη
Μόσχα
skyline
01 / 02
23.01.2014 09:42

Εκτός γραμμής Βόμβα μέσα σε αρβύλα


Η φορεσιά του ισλαμιστή τρομοκράτη άναψε φιτίλια στους θεωρητικούς της συνωμοσιολογίας και στους τρομολάγνους του Ιντερνετ: «Δείτε τη στάμπα στο μπλουζάκι του Τσετσένου. "Structural engineering", γράφει με μεγάλα γράμματα. Δομική μηχανική! Το μήνυμά του είναι κρυμμένο στα ρούχα του. Εχουν βάλει βόμβα στα θεμέλια του Ολυμπιακού Σταδίου, από την εποχή της ανέγερσής του! Αυτό θα είναι το δωράκι για το οποίο μιλάνε στο βίντεο. Αλλωστε, δικοί τους άνθρωποι έχτισαν τις εγκαταστάσεις. Τσετσένοι, Αφγανοί, Ιρακινοί, όλοι ίδιοι είναι αυτοί οι μαυριδεροί μουσουλμάνοι». Ο φόβος για τρομοκρατικό χτύπημα στη Χειμερινή Ολυμπιάδα απειλεί να πλησιάσει τα όρια της Ιστορίας. Αφού το γράφει το «rumormillnews.com», πάει να πει ράδιο αρβύλα αλά διαδικτυακά, αλήθεια θα είναι.

 

 

Οι μνήμες της Βοστόνης

Από τους 100 χιλιάδες εργάτες που δούλεψαν στα Ολυμπιακά έργα του Σότσι, το 80 τοις εκατό ήταν εσωτερικοί μετανάστες από άλλες περιοχές της απέραντης Ρωσίας. Περίπου 30.000 παραμένουν στην περιοχή μέχρι και σήμερα, ίσως για να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα που τους οφείλουν οι διαπιστευμένοι εργολάβοι. «Η Ρωσία υπόσχεται ότι θα εξοφληθούν όλοι μέχρι το τελευταίο ρούβλι», διαβάζουμε στο ρεπορτάζ που έκανε το γύρο του Διαδικτύου. «Η πίκρα των απλήρωτων θα οδηγήσει σε ακραία μέτρα», προειδοποιούν οι Κασσάνδρες. «Θυμηθείτε και τη Βοστόνη, οι άνθρωποι αυτοί είναι αδίστακτοι». Η βόμβα που σκότωσε 3 αθώους και τραυμάτισε 200 ανυποψίαστους θεατές του περσινού Μαραθωνίου ήταν έργο δύο Τσετσένων εθνικιστών, που διαμαρτυρήθηκαν με αίμα για την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ. «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι το ιδανικό θέατρο για τέτοιες ενέργειες», επισημαίνουν οι ειδικοί της αντιτρομοκρατικής ασφάλειας από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Αλλά τα πιο θεαματικά χτυπήματα έγιναν σε αμερικανικό έδαφος: Ατλάντα 1996, Βοστόνη 2013.

Ο φόβος φυλάει τη Φλόγα

 

«Οι Αγώνες είναι απόλυτα ασφαλείς», υπόσχεται ο Βλαντίμιρ Πούτιν. Ποιος εμπιστεύεται τον Βλαντίμιρ Πούτιν; Η δική του πολιτική είναι που εξοργίζει τους Τσετσένους αυτονομιστές, όχι η αμερικανική. «Ετοιμάζουμε ένα δώρο-έκπληξη για τους επισκέπτες του Σότσι», απειλούν οι τρομοκράτες του προχθεσινού βίντεο. «Θα είναι η εκδίκησή μας, για το αίμα των αδελφών μουσουλμάνων που χύνεται σε ολόκληρο τον κόσμο». Οι ίδιοι άνθρωποι ανέλαβαν την ευθύνη για τις δύο βομβιστικές επιθέσεις που σκότωσαν 30 άτομα στο Βόλγκογκραντ τον περασμένο μήνα. Η Ολυμπιακή Δάδα πέρασε χθες από το Βόλγκογκραντ, αλλά πολλοί πολίτες προτίμησαν να παρακολουθήσουν τη λαμπαδηδρομία από την τηλεόραση. Ο φόβος ακολουθεί τη Φλόγα κατά πόδας. Νικ.α.π.

 

Πηγή: enet.gr

σχόλια (0)
Ποια είναι η γνώμη σας;
Επιλέξτε εικονίδιο
highlights
θεματικές
Σχολιάστε τώρα!

Θα ήθελα ένα άρθρο για τη Ρωσική ηγεσία και πως νομιμοποιήθηκε. / Καρφιώτης ΠάνοςΤην ανατίναξη του λιμανιού της Σεβαστούπολης στην Κριμαία ζητούσαν οι Βρετανοί καθοδηγητές της Integrity Initiative! / Hello / LeonidasΠώς κατασκευάζεται το «αυθόρμητο» αντιρωσικό κλίμα με χρήμα του Foreign Office / Πρέπει να ντρέπεστε με τόσα ψέματα που γράφετε αλλα από τον Λιατσο τι άλλο να περιμένει κανείς... / Μζια Γκουρεσιδζε«Χοντροκομμένη προβοκάτσια με έξωθεν υποκίνηση», χαρακτηρίζει η Μόσχα την υπόθεση της απέλασης των Ρώσων διπλωματών / Θανάσης ΑυγερινόςΑπουστα!!!!οι ρίζες μας!! Είμαστε εμείς και δεν ξεχνάμε!!! / Tula fotiadou 18022020Ρωσικό ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα όμηρος βρώμικων παιχνιδιών και έξωθεν πιέσεων / Θανάσης ΑυγερινόςΤι καλά παιδιά αυτοί οι Εγγλέζοι πολιτικοί ! Μπουμπούκια ! Εκεί γεννήθηκε και η κοινοβουλευτική ολιγαρχία ! Στην Ελλάδα αυτό το σύστημα το λένε Δημοκρατία... / Γεώργιος Δημόκριτος ΒαμβακούσηςΥΠΕΞ Ρωσίας: "Πίσω από την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης η Ουάσιγκτον" / Θανάσης Αυγερινόςδοκιμασμενη συνταγη και νοστιμη, μονο που χρειαζεσαι μεγαλα ξυλακια για να κανετε τα μεγαλα σουβλακια, εγω συνηθως παιρνω απο εδω, νομιζω υπαρχουν και στο φυλλαδιο... / BillyΠαυλόπουλος: Η συνεργασία Ελλάδας - Ρωσίας συνεχίζεται και ο πολιτισμός μας ενώνει ακόμα περισσότερο / polu kako / tasosΈνα ιστορικό κτίριο της Σεβαστούπολης, η καθολική εκκλησία του Αγίου Κλήμη, κατοπινός κινηματογράφος «Φιλία», επιστρέφεται στο ποίμνιό της / ОТЛИЧНО / МАКРИΠούτιν: Φυσικά και δεν κατέρριψε η Ρωσία το Boeing της Μαλαισίας / θα γαμησουμε την τουρκια / κλημηςΜια γέφυρα ένωσε Ρωσία και Κριμαία (ΒΙΝΤΕΟ) / ο εσθονος ηταν πρακτορας της εε και καλως φυλακιστηκε / β.χ.τουρκαντωνηςΠούτιν: Η Ρωσία είναι έτοιμη για διάλογο με τις ΗΠΑ /