header Ελλάδα Κύπρος Ρωσία Κοινοπολιτεία Αθήνα
Θεσσαλονίκη
Λευκωσία
Αγία Πετρούπολη
Μόσχα
skyline
11.02.2014 23:18

Νέες πτήσεις από Ρωσία, Ουκρανία και Λευκορωσία προς Κέρκυρα


Το πρώτο αεροσκάφος διατίθεται ήδη για δρομολόγια και το δεύτερο από τον Απρίλιο 2014. Σύνδεση των τριών χωρών με δύο πόλεις στην Ελλάδα: Θεσ/νίκη και Κέρκυρα.

H Ellinair ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκαν από την ΥΠΑ οι προβλεπόμενες διαδικασίες και η εταιρεία είναι πλέον κάτοχος Τεχνικής Αδείας (AOC) και Εμπορικής Αδείας Εκμετάλλευσης και εκτέλεσης πτήσεων.


Η εταιρεία έχει αποκτήσει την ιδιοκτησία δύο αεροσκαφών RJ85 με δυνατότητα συνεχούς πτήσεως μέχρι 4 ώρες και χωρητικότητα 96 θέσεων δερμάτινων καθισμάτων. Τα δύο αυτά αεροσκάφη που είναι τα πρώτα του στόλου της Ellinair θα εκτελούν δρομολόγια για τους πελάτες του Mouzenidis Travel, με κύριες αγορές προέλευσης τη Ρωσία, Ουκρανία, Λευκορωσία και άλλες χώρες της ανατολικής Ευρώπης. Τα αεροσκάφη θα έχουν βάση το αεροδρόμιο "Μακεδονία" στη Θεσσαλονίκη.


Το πρώτο αεροσκάφος θα διατεθεί για δρομολόγια μετά τις 05/02/2014 και το δεύτερο τον Απρίλιο 2014. Τα αεροσκάφη θα διατίθενται επιπλέον προς ναύλωση (Charter) σε ενδιαφερόμενους εφόσον υπάρχει σχετική διαθεσιμότητα.

Οι προορισμοί των πρώτων πτήσεων θα είναι πόλεις των προαναφερόμενων χωρών από Θεσσαλονίκη και Κέρκυρα. Πιο συγκεκριμένα οι πτήσεις θα είναι προς και από Mineralnye-Vody, Kharkov, Dnepropetrovsk, Kiev, Donetsk, Liviv, Voronezh και Kaliningrrad. Οι πτήσεις και οι προορισμοί σταδιακώς θα αυξηθούν προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους χιλιάδες επισκέπτες που έρχονται στην Ελλάδα από τις περιοχές που δραστηριοποιείται το τουριστικό πρακτορείο Mouzenidis.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Ομίλου Mouzenidis, το 2015 περισσότεροι από 500.000 επισκέπτες θα διακινηθούν από/προς την Ελλάδα, μέσω του τουριστικού πρακτορείου του Ομίλου.


Η Ellinair είναι μέλος του Mouzenidis Group που περιλαμβάνει 11 εταιρείες διαφόρων δραστηριοτήτων, με επίκεντρο τον τουρισμό.

 

Πηγή: corfupress.com

σχόλια (0)
Ποια είναι η γνώμη σας;
Επιλέξτε εικονίδιο
highlights
θεματικές
Σχολιάστε τώρα!

Θα ήθελα ένα άρθρο για τη Ρωσική ηγεσία και πως νομιμοποιήθηκε. / Καρφιώτης ΠάνοςΤην ανατίναξη του λιμανιού της Σεβαστούπολης στην Κριμαία ζητούσαν οι Βρετανοί καθοδηγητές της Integrity Initiative! / Hello / LeonidasΠώς κατασκευάζεται το «αυθόρμητο» αντιρωσικό κλίμα με χρήμα του Foreign Office / Πρέπει να ντρέπεστε με τόσα ψέματα που γράφετε αλλα από τον Λιατσο τι άλλο να περιμένει κανείς... / Μζια Γκουρεσιδζε«Χοντροκομμένη προβοκάτσια με έξωθεν υποκίνηση», χαρακτηρίζει η Μόσχα την υπόθεση της απέλασης των Ρώσων διπλωματών / Θανάσης ΑυγερινόςΑπουστα!!!!οι ρίζες μας!! Είμαστε εμείς και δεν ξεχνάμε!!! / Tula fotiadou 18022020Ρωσικό ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα όμηρος βρώμικων παιχνιδιών και έξωθεν πιέσεων / Θανάσης ΑυγερινόςΤι καλά παιδιά αυτοί οι Εγγλέζοι πολιτικοί ! Μπουμπούκια ! Εκεί γεννήθηκε και η κοινοβουλευτική ολιγαρχία ! Στην Ελλάδα αυτό το σύστημα το λένε Δημοκρατία... / Γεώργιος Δημόκριτος ΒαμβακούσηςΥΠΕΞ Ρωσίας: "Πίσω από την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης η Ουάσιγκτον" / Θανάσης Αυγερινόςδοκιμασμενη συνταγη και νοστιμη, μονο που χρειαζεσαι μεγαλα ξυλακια για να κανετε τα μεγαλα σουβλακια, εγω συνηθως παιρνω απο εδω, νομιζω υπαρχουν και στο φυλλαδιο... / BillyΠαυλόπουλος: Η συνεργασία Ελλάδας - Ρωσίας συνεχίζεται και ο πολιτισμός μας ενώνει ακόμα περισσότερο / polu kako / tasosΈνα ιστορικό κτίριο της Σεβαστούπολης, η καθολική εκκλησία του Αγίου Κλήμη, κατοπινός κινηματογράφος «Φιλία», επιστρέφεται στο ποίμνιό της / ОТЛИЧНО / МАКРИΠούτιν: Φυσικά και δεν κατέρριψε η Ρωσία το Boeing της Μαλαισίας / θα γαμησουμε την τουρκια / κλημηςΜια γέφυρα ένωσε Ρωσία και Κριμαία (ΒΙΝΤΕΟ) / ο εσθονος ηταν πρακτορας της εε και καλως φυλακιστηκε / β.χ.τουρκαντωνηςΠούτιν: Η Ρωσία είναι έτοιμη για διάλογο με τις ΗΠΑ /