header Ελλάδα Κύπρος Ρωσία Κοινοπολιτεία Αθήνα
Θεσσαλονίκη
Λευκωσία
Αγία Πετρούπολη
Μόσχα
skyline
19.02.2014 02:11

NHL: «Καθάρισε» ο Radulov για Ρωσία


Στα προημιτελικά του τουρνουά χόκεϊ επί πάγου των Ολυμπιακών Αγώνων του Σότσι πέρασε η διοργανώτρια Ρωσία με 4-0 σε βάρος της Νορβηγίας.


Ο Alexander Radulov των Νάσβιλ Πρέντατορς πέτυχε δύο γκολ και ο Pavel Datsyuk μοίρασε τρεις ασίστ, ενώ ο Sergei Bobrovsky των Κολόμπους Μπλου Τζάκετς κατέγραψε shutout 22 αποκρούσεων. Στους «8», οι Ρώσοι θα αντιμετωπίσουν τους Φινλανδούς, ενώ οι Νορβηγοί στερήθηκαν χθες των υπηρεσιών του Mats Zuccarello των Νιου Γιορκ Ρέιντζερς λόγω τραυματισμού στο χέρι από τη φάση των ομίλων. Από την πλευρά της, η Σλοβενία κέρδισε την Αυστρία με 4-0 και «έκλεισε» ραντεβού με τη Σουηδία στα προημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά.


Ακόμα, ο Roman Cervenka των Κάλγκαρι Φλέιμς πέτυχε δύο γκολ στο 5-3 της Τσεχίας σε βάρος της Σλοβακίας, για την οποία σκόραρε δύο φορές ο o Marian Hossa των Σικάγο Μπλάκχοκς, ενώ δύο γκολ σημείωσε και ο Lauris Darzins στο 3-1 της Λετονίας εναντίον της Ελβετίας. Τέλος ξεκαθαρίστηκε πως το NHL επιδιώκει μεν την επιστροφή Παγκοσμίου Κυπέλλου με παρουσία παικτών της βορειοαμερικανικής λίγκας χόκεϊ επί πάγου, αλλά δεν αποκλείει παρουσία NHLers και σε μελλοντικούς Ολυμπιακούς Αγώνες, αρκεί να καταγραφούν οι απαραίτητες συμφωνίες ανάμεσα στις ενδιαφερόμενος πλευρές.

 

Παρακάτω το υπόλοιπο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων:
Προημιτελικά (19/02)
1-Σουηδία-Σλοβενία
2-Φινλανδία-Ρωσία
3-Καναδάς-Λετονία
4-Η.Π.Α.-Τσεχία


Ημιτελικά (21/02)
Νικητές 1-2
Νικητές 3-4


Αγώνας Χάλκινου Μεταλλίου (22/02)
Ηττημένοι ημιτελικών


Αγώνας Χρυσού Μεταλλίου (23/02)
Νικητές Ημιτελικών

 

Πηγή: gr.news.yahoo.com

σχόλια (0)
Ποια είναι η γνώμη σας;
Επιλέξτε εικονίδιο
highlights
θεματικές
Σχολιάστε τώρα!

Θα ήθελα ένα άρθρο για τη Ρωσική ηγεσία και πως νομιμοποιήθηκε. / Καρφιώτης ΠάνοςΤην ανατίναξη του λιμανιού της Σεβαστούπολης στην Κριμαία ζητούσαν οι Βρετανοί καθοδηγητές της Integrity Initiative! / Hello / LeonidasΠώς κατασκευάζεται το «αυθόρμητο» αντιρωσικό κλίμα με χρήμα του Foreign Office / Πρέπει να ντρέπεστε με τόσα ψέματα που γράφετε αλλα από τον Λιατσο τι άλλο να περιμένει κανείς... / Μζια Γκουρεσιδζε«Χοντροκομμένη προβοκάτσια με έξωθεν υποκίνηση», χαρακτηρίζει η Μόσχα την υπόθεση της απέλασης των Ρώσων διπλωματών / Θανάσης ΑυγερινόςΑπουστα!!!!οι ρίζες μας!! Είμαστε εμείς και δεν ξεχνάμε!!! / Tula fotiadou 18022020Ρωσικό ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα όμηρος βρώμικων παιχνιδιών και έξωθεν πιέσεων / Θανάσης ΑυγερινόςΤι καλά παιδιά αυτοί οι Εγγλέζοι πολιτικοί ! Μπουμπούκια ! Εκεί γεννήθηκε και η κοινοβουλευτική ολιγαρχία ! Στην Ελλάδα αυτό το σύστημα το λένε Δημοκρατία... / Γεώργιος Δημόκριτος ΒαμβακούσηςΥΠΕΞ Ρωσίας: "Πίσω από την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης η Ουάσιγκτον" / Θανάσης Αυγερινόςδοκιμασμενη συνταγη και νοστιμη, μονο που χρειαζεσαι μεγαλα ξυλακια για να κανετε τα μεγαλα σουβλακια, εγω συνηθως παιρνω απο εδω, νομιζω υπαρχουν και στο φυλλαδιο... / BillyΠαυλόπουλος: Η συνεργασία Ελλάδας - Ρωσίας συνεχίζεται και ο πολιτισμός μας ενώνει ακόμα περισσότερο / polu kako / tasosΈνα ιστορικό κτίριο της Σεβαστούπολης, η καθολική εκκλησία του Αγίου Κλήμη, κατοπινός κινηματογράφος «Φιλία», επιστρέφεται στο ποίμνιό της / ОТЛИЧНО / МАКРИΠούτιν: Φυσικά και δεν κατέρριψε η Ρωσία το Boeing της Μαλαισίας / θα γαμησουμε την τουρκια / κλημηςΜια γέφυρα ένωσε Ρωσία και Κριμαία (ΒΙΝΤΕΟ) / ο εσθονος ηταν πρακτορας της εε και καλως φυλακιστηκε / β.χ.τουρκαντωνηςΠούτιν: Η Ρωσία είναι έτοιμη για διάλογο με τις ΗΠΑ /