header Ελλάδα Κύπρος Ρωσία Κοινοπολιτεία Αθήνα
Θεσσαλονίκη
Λευκωσία
Αγία Πετρούπολη
Μόσχα
skyline
19.01.2016 11:16

Πρόταση στον Ντι Κάπριο για το ρόλο του Λένιν Λάμπρος Ζαχαρής


Το κινηματογραφικό στούντιο της Ρωσίας "Lenfilm" απάντησε στην επιθυμία του Λεονάρντο Ντι Κάπριο να υποδυθεί κάποιο επιφανές πρόσωπο της δημόσιας ρωσικής ζωής με την προσφορά μάλιστα να συνεργαστεί με τον ηθοποιό σε μια ταινία για τον Βλαντιμίρ Λένιν και τον ίδιο να κρατάει τον πρωταγωνιστικό ρόλο!

 

Όλα ξεκίνησαν σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Σπούτινικ" όταν ο βραβευμένος ηθοποιός έδωσε μια συνέντευξη όπου εξέφρασε ενδιαφέρον για πιθανούς ρόλους που θα ήθελε να πάιξει και όπως δήλωσε είναι ο Λένιν, ο Ρασπούτιν , ή, ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν.

Τότε λοιπόν το στούντιο "Lenfilm" προσέφερε στον Ντι Κάπριο την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει ως νεαρός Βλαντιμίρ Λένιν σε μια ταινία για την επανάσταση, σε απάντηση στη συνέντευξη
"Είναι πάντα ενδιαφέρον να κάνει ταινίες. Επιπλέον εμφανισιακά ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο συγκρίνεται συχνά με τον Λένιν στα νιάτα του. Έχουμε αρκετά τοπία και σκηνικά για να αναδημιουργήσουμε την εποχή της επανάστασης,", δήλωσε εκπρόσωπος του στούντιο, δηλώσεις του οποίου επικαλείται το "Σπούτνικ".

Σύμφωνα με το πρακτορείο το στούντιο Lenfilm είναι το παλαιότερο στη Ρωσία, και εχει τις ρίζες του αρκετά πίσω, στο 1914, όταν μια τοπική στρατιωτική επιτροπή στην Αγία Πετρούπολη ξεκίνησε να παράγει ταινίες. Το 1918 το στούντιο επεκτείνεται για να γίνει η Επιτροπή Κινηματογράφου της Αγίας Πετρούπολης και τότε άνοιξε 68 κινηματογράφους στην πόλη. Μετά από δύο δεκαετίες μετονομάστηκε σε "Lenfilm"

Παράλληλα την περασμένη Κυριακή ο DiCaprio, (έκτη υποψηφιότητα του Όσκαρ για το ρόλο του στη The Revenant," είπε σε γερμανική εφημερίδα Welt ότι θα ήθελε να υποδηθεί τον Βλαντιμίρ Πούτιν σε μια ταινία.

Ο ηθοποιός ανέφερε ότι συναντήθηκε με τον Ρώσο Πρόεδρο το 2010 σε μια διεθνή σύνοδο κορυφής στην Αγία Πετρούπολη για τη διάσωση των τίγρεων." Μιλήσαμε με τον Πούτιν για την προστασία αυτών των ζώων και όχι για την πολιτική"

«Νομίζω ότι θα πρέπει να υπάρξουν περισσότερες ταινίες για την ιστορία της Ρωσίας, γιατί  έχει τόσες πολλές ιστορίες που έχουν μια σχεδόν σαιξπηρική ποιότητα. Αυτό είναι πάρα πολύ συναρπαστικό για έναν ηθοποιό."

 

(φωτό- Εμφανέστατη η ομοιότητα Λένιν και Ντι Κάπριο)

σχόλια (0)
Ποια είναι η γνώμη σας;
Επιλέξτε εικονίδιο
highlights
θεματικές
Σχολιάστε τώρα!

Θα ήθελα ένα άρθρο για τη Ρωσική ηγεσία και πως νομιμοποιήθηκε. / Καρφιώτης ΠάνοςΤην ανατίναξη του λιμανιού της Σεβαστούπολης στην Κριμαία ζητούσαν οι Βρετανοί καθοδηγητές της Integrity Initiative! / Hello / LeonidasΠώς κατασκευάζεται το «αυθόρμητο» αντιρωσικό κλίμα με χρήμα του Foreign Office / Πρέπει να ντρέπεστε με τόσα ψέματα που γράφετε αλλα από τον Λιατσο τι άλλο να περιμένει κανείς... / Μζια Γκουρεσιδζε«Χοντροκομμένη προβοκάτσια με έξωθεν υποκίνηση», χαρακτηρίζει η Μόσχα την υπόθεση της απέλασης των Ρώσων διπλωματών / Θανάσης ΑυγερινόςΑπουστα!!!!οι ρίζες μας!! Είμαστε εμείς και δεν ξεχνάμε!!! / Tula fotiadou 18022020Ρωσικό ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα όμηρος βρώμικων παιχνιδιών και έξωθεν πιέσεων / Θανάσης ΑυγερινόςΤι καλά παιδιά αυτοί οι Εγγλέζοι πολιτικοί ! Μπουμπούκια ! Εκεί γεννήθηκε και η κοινοβουλευτική ολιγαρχία ! Στην Ελλάδα αυτό το σύστημα το λένε Δημοκρατία... / Γεώργιος Δημόκριτος ΒαμβακούσηςΥΠΕΞ Ρωσίας: "Πίσω από την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης η Ουάσιγκτον" / Θανάσης Αυγερινόςδοκιμασμενη συνταγη και νοστιμη, μονο που χρειαζεσαι μεγαλα ξυλακια για να κανετε τα μεγαλα σουβλακια, εγω συνηθως παιρνω απο εδω, νομιζω υπαρχουν και στο φυλλαδιο... / BillyΠαυλόπουλος: Η συνεργασία Ελλάδας - Ρωσίας συνεχίζεται και ο πολιτισμός μας ενώνει ακόμα περισσότερο / polu kako / tasosΈνα ιστορικό κτίριο της Σεβαστούπολης, η καθολική εκκλησία του Αγίου Κλήμη, κατοπινός κινηματογράφος «Φιλία», επιστρέφεται στο ποίμνιό της / ОТЛИЧНО / МАКРИΠούτιν: Φυσικά και δεν κατέρριψε η Ρωσία το Boeing της Μαλαισίας / θα γαμησουμε την τουρκια / κλημηςΜια γέφυρα ένωσε Ρωσία και Κριμαία (ΒΙΝΤΕΟ) / ο εσθονος ηταν πρακτορας της εε και καλως φυλακιστηκε / β.χ.τουρκαντωνηςΠούτιν: Η Ρωσία είναι έτοιμη για διάλογο με τις ΗΠΑ /