header Ελλάδα Κύπρος Ρωσία Κοινοπολιτεία Αθήνα
Θεσσαλονίκη
Λευκωσία
Αγία Πετρούπολη
Μόσχα
skyline
22.07.2016 21:39

Η Ρωσία επαναφέρει τις πτήσεις προς την Τουρκία


Η Ρωσία ήρε σήμερα την απαγόρευση που είχε επιβάλει στους ρώσους πολίτες να μεταβαίνουν αεροπορικώς στην Τουρκία μετά την απόπειρα πραξικοπήματος που εκδηλώθηκε την περασμένη Παρασκευή και η εταιρία Aeroflot ανακοίνωσε αμέσως την επανάληψη των πτήσεών της.

"Από τις 22 Ιουλίου, όλες οι τακτικές πτήσεις προς την Τουρκία από τη ρωσική επικράτεια αποκαθίστανται", ανέφερε το υπουργείο Μεταφορών σε ανακοίνωση που δημοσιοποίησε στη διάρκεια της χθεσινής νύχτας.

Η απόφαση ανακοινώθηκε αφού οι τουρκικές αρχές διαβεβαίωσαν "πως έχουν ληφθεί μέτρα προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια των ρώσων πολιτών", που ταξιδεύουν στη χώρα.

Η ρωσική αεροπορική εταιρία Aeroflot επιβεβαίωσε ότι θα επαναλάβει τις πτήσεις της προς την Τουρκία από τις 00:000 τοπική ώρα (και ώρα Ελλάδας) σήμερα.

Στις αρχές Ιουλίου, η Ρωσία είχε άρει τους περιορισμούς που είχε επιβάλει στα οργανωμένα ταξίδια προς την Τουρκία έπειτα από τη συγγνώμη που ζήτησε ο Ερντογάν για την κατάρριψη, πέρυσι, ενός ρωσικού βομβαρδιστικού από την τουρκική Πολεμική Αεροπορία, μια υπόθεση που είχε προκαλέσει σοβαρή διπλωματική κρίση μεταξύ των δύο χωρών.

 

Πηγή: iefimerida.gr ">http://www.iefimerida.gr/news/279646/i-rosia-epanaferei-tis-ptiseis-pros-tin-toyrkia#ixzz4F8eIOqET">iefimerida.gr 

σχόλια (0)
Ποια είναι η γνώμη σας;
Επιλέξτε εικονίδιο
highlights
θεματικές
Σχολιάστε τώρα!

Θα ήθελα ένα άρθρο για τη Ρωσική ηγεσία και πως νομιμοποιήθηκε. / Καρφιώτης ΠάνοςΤην ανατίναξη του λιμανιού της Σεβαστούπολης στην Κριμαία ζητούσαν οι Βρετανοί καθοδηγητές της Integrity Initiative! / Hello / LeonidasΠώς κατασκευάζεται το «αυθόρμητο» αντιρωσικό κλίμα με χρήμα του Foreign Office / Πρέπει να ντρέπεστε με τόσα ψέματα που γράφετε αλλα από τον Λιατσο τι άλλο να περιμένει κανείς... / Μζια Γκουρεσιδζε«Χοντροκομμένη προβοκάτσια με έξωθεν υποκίνηση», χαρακτηρίζει η Μόσχα την υπόθεση της απέλασης των Ρώσων διπλωματών / Θανάσης ΑυγερινόςΑπουστα!!!!οι ρίζες μας!! Είμαστε εμείς και δεν ξεχνάμε!!! / Tula fotiadou 18022020Ρωσικό ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα όμηρος βρώμικων παιχνιδιών και έξωθεν πιέσεων / Θανάσης ΑυγερινόςΤι καλά παιδιά αυτοί οι Εγγλέζοι πολιτικοί ! Μπουμπούκια ! Εκεί γεννήθηκε και η κοινοβουλευτική ολιγαρχία ! Στην Ελλάδα αυτό το σύστημα το λένε Δημοκρατία... / Γεώργιος Δημόκριτος ΒαμβακούσηςΥΠΕΞ Ρωσίας: "Πίσω από την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης η Ουάσιγκτον" / Θανάσης Αυγερινόςδοκιμασμενη συνταγη και νοστιμη, μονο που χρειαζεσαι μεγαλα ξυλακια για να κανετε τα μεγαλα σουβλακια, εγω συνηθως παιρνω απο εδω, νομιζω υπαρχουν και στο φυλλαδιο... / BillyΠαυλόπουλος: Η συνεργασία Ελλάδας - Ρωσίας συνεχίζεται και ο πολιτισμός μας ενώνει ακόμα περισσότερο / polu kako / tasosΈνα ιστορικό κτίριο της Σεβαστούπολης, η καθολική εκκλησία του Αγίου Κλήμη, κατοπινός κινηματογράφος «Φιλία», επιστρέφεται στο ποίμνιό της / ОТЛИЧНО / МАКРИΠούτιν: Φυσικά και δεν κατέρριψε η Ρωσία το Boeing της Μαλαισίας / θα γαμησουμε την τουρκια / κλημηςΜια γέφυρα ένωσε Ρωσία και Κριμαία (ΒΙΝΤΕΟ) / ο εσθονος ηταν πρακτορας της εε και καλως φυλακιστηκε / β.χ.τουρκαντωνηςΠούτιν: Η Ρωσία είναι έτοιμη για διάλογο με τις ΗΠΑ /