σχετικά άρθρα
|
08.04.2013 10:28
Το Global Russia Business για δεύτερη χρονιά στην Κύπρο
Το διεθνούς εμβέλειας επιχειρηματικό συνέδριο «Global Russia Business Meeting 2013» φιλοξενεί στην Κύπρο ο Κυπριακός Οργανισμός Προώθησης Επενδύσεων (CIPA). Το Συνέδριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Λεμεσό το διήμερο 14 και 15 Απριλίου 2013, διοργανώνεται από τον οργανισμό Horasis Global Visions Community και τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη.
Το Global Russia Business Meeting, που διοργανώνεται για δεύτερη φορά στην Κύπρο, αποτελεί μια από τις κορυφαίες συναντήσεις ηγετικών στελεχών επιχειρήσεων και ανώτατων κυβερνητικών αξιωματούχων από τη Ρωσία και άλλες χώρες, μεταξύ των οποίων οι ΗΠΑ, η Βρετανία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Ελβετία και το Λουξεμβούργο. Βασικός στόχος του Συνεδρίου είναι η παρουσίαση και ανάλυση των προκλήσεων και ευκαιριών ενώπιον των οποίων βρίσκεται η Ρωσία στο σημερινό παγκόσμιο οικονομικό περιβάλλον.
Ο πρόεδρος της Horasis Global Visions Community, δρ Frank Richter, ανέφερε ότι μετά τη μεγάλη επιτυχία του Συνεδρίου το 2011 και τη θερμή φιλοξενία, ο οργανισμός επέλεξε να διοργανώσει ξανά την εκδήλωση στην Κύπρο, μια χώρα που, όπως είπε, αντιμετωπίζει σήμερα δυσκολίες και πρέπει να υποστηριχθεί από όλους, συμπεριλαμβανομένων και των διεθνών επιχειρηματικών ομίλων. Ο δρ.Richter πρόσθεσε ότι η Κύπρος θα ανακάμψει γρήγορα και θα συνεχίσει να προσφέρει ένα ελκυστικό πακέτο πλεονεκτημάτων σε ξένους επενδυτές.
short link:
|
Ποια είναι η γνώμη σας;