header Ελλάδα Κύπρος Ρωσία Κοινοπολιτεία Αθήνα
Θεσσαλονίκη
Λευκωσία
Αγία Πετρούπολη
Μόσχα
skyline
13.01.2016 12:26

Η ώρα της αλήθειας- Η δικαστική απόφαση βγήκε Θανάσης Αυγερινός


Ενημερώνουμε τους πολυάριθμούς φίλους, συναδέλφους ή μη, που ρωτούν για την έκβαση της υπόθεσης Κουμανάκου κατά Θ.Αυγερινού, Ν.Βουλέλη – “Εφημερίδας Συντακτών”, Μ.Κουρή – “Παρόντος Κυριακής”, ότι η απόφαση του δικαστηρίου ήταν για όλους αθωωτική, μετά από εισαγγελική μάλιστα εισήγηση.

 

Δεν θα σταθούμε στο πρωτοφανές στα διπλωματικά χρονικά, ότι η εν ενεργεία πρέσβης της Ελλάδας στη Ρωσία έχει ασκήσει δύο αγωγές και άλλες δύο μηνύσεις εναντίον εν ενεργεία ανταποκριτή ελληνικών ΜΜΕ, με τον οποίον μάλιστα συνομίλησε για πρώτη φορά στην αίθουσα του δικαστηρίου.
Θα σταθούμε στο ότι τα επιχειρήματα της ενάγουσας στη δίκη ήταν αξιοθρήνητα, όπως και οι εξηγήσεις, που προσπάθησε να δώσει για τα ανύπαρκτα μεταπτυχιακά της, τα οποία διαφημίζει με δημόσιες δηλώσεις και βιογραφικά της, που αναρτώνται στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Εξωτερικών και υποβάλλονται πχ. στο Κρεμλίνο και ξένες αρχές, οι οποίες κινδυνεύουν να παραπλανηθούν θεωρώντας ότι έχουν να κάνουν με μία παρ’ ολίγον …ακαδημαϊκό.
Θα σταθούμε επίσης στο ότι η κυρία Κουμανάκου δεν κατάφερε να αποδείξει τον συκοφαντικό ή προσβλητικό χαρακτήρα των πολυάριθμων κρίσεων και στοιχείων, από μάρτυρες και έγγραφα, που συντείνουν στην αμφισβήτηση της καταλληλότητάς της όχι μόνο για την ανάδειξή της σε full ambassador (τρομάρα μας...), αλλά και για το χειρισμό κρίσιμων θεμάτων, όπως οι ελληνορωσικές σχέσεις, στις οποίες υποτίθεται ότι η κυβέρνηση αποδίδει ιδιαίτερη σημασία.
Περαστικά στο υπουργείο Εξωτερικών και τους προϊσταμένους της, που την ανέχονται και ο θεός βοηθός για τις όποιες ελληνορωσικές σχέσεις απέμειναν να διαχειριστεί.
Αφιερώνω την εισαγγελική εισήγηση της αθώωσής μου και την απόφαση του δικαστηρίου στη διεύθυνση του Αθηναϊκού Πρακτορείου, που μεταξύ άλλων πολλών τραγικών, τα οποία έχουν συμβεί, είχε (προφορικά) κάποια στιγμή επικαλεστεί ακόμη και τη δικαστική διένεξη ως αιτία διακοπής της σύμβασής μου.
Παρακαλώ φίλους και συναδέλφους για τη μέγιστη δυνατή αναπαραγωγή και διάδοση της αλήθειας, διότι δέχομαι ανηλεή επίθεση, που με πλήττει ηθικά, ακόμη και με υπόγειες διαδόσεις από ανθρώπους, που δεν σχετίζονται άμεσα με την υπόθεση αυτή.
Ευχαριστώ θερμά όσους φίλους και γνωστούς εκφράζουν έμπρακτα τη συμπαράστασή τους. Ο αγώνας για την αλήθεια είναι αναγκαστικά καθημερινός. Η ανάσχεση της αναξιοκρατίας και της ανθρωποφαγίας, που παίρνουν πλέον άγριες διαστάσεις, είναι πρωτίστως υπόθεση των ίδιων των ενεργών πολιτών...

 

(φωτό: η ελληνική πρεσβεία στη Μόσχα)

σχόλια (0)
Ποια είναι η γνώμη σας;
Επιλέξτε εικονίδιο
highlights
θεματικές
Σχολιάστε τώρα!

Θα ήθελα ένα άρθρο για τη Ρωσική ηγεσία και πως νομιμοποιήθηκε. / Καρφιώτης ΠάνοςΤην ανατίναξη του λιμανιού της Σεβαστούπολης στην Κριμαία ζητούσαν οι Βρετανοί καθοδηγητές της Integrity Initiative! / Hello / LeonidasΠώς κατασκευάζεται το «αυθόρμητο» αντιρωσικό κλίμα με χρήμα του Foreign Office / Πρέπει να ντρέπεστε με τόσα ψέματα που γράφετε αλλα από τον Λιατσο τι άλλο να περιμένει κανείς... / Μζια Γκουρεσιδζε«Χοντροκομμένη προβοκάτσια με έξωθεν υποκίνηση», χαρακτηρίζει η Μόσχα την υπόθεση της απέλασης των Ρώσων διπλωματών / Θανάσης ΑυγερινόςΑπουστα!!!!οι ρίζες μας!! Είμαστε εμείς και δεν ξεχνάμε!!! / Tula fotiadou 18022020Ρωσικό ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα όμηρος βρώμικων παιχνιδιών και έξωθεν πιέσεων / Θανάσης ΑυγερινόςΤι καλά παιδιά αυτοί οι Εγγλέζοι πολιτικοί ! Μπουμπούκια ! Εκεί γεννήθηκε και η κοινοβουλευτική ολιγαρχία ! Στην Ελλάδα αυτό το σύστημα το λένε Δημοκρατία... / Γεώργιος Δημόκριτος ΒαμβακούσηςΥΠΕΞ Ρωσίας: "Πίσω από την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης η Ουάσιγκτον" / Θανάσης Αυγερινόςδοκιμασμενη συνταγη και νοστιμη, μονο που χρειαζεσαι μεγαλα ξυλακια για να κανετε τα μεγαλα σουβλακια, εγω συνηθως παιρνω απο εδω, νομιζω υπαρχουν και στο φυλλαδιο... / BillyΠαυλόπουλος: Η συνεργασία Ελλάδας - Ρωσίας συνεχίζεται και ο πολιτισμός μας ενώνει ακόμα περισσότερο / polu kako / tasosΈνα ιστορικό κτίριο της Σεβαστούπολης, η καθολική εκκλησία του Αγίου Κλήμη, κατοπινός κινηματογράφος «Φιλία», επιστρέφεται στο ποίμνιό της / ОТЛИЧНО / МАКРИΠούτιν: Φυσικά και δεν κατέρριψε η Ρωσία το Boeing της Μαλαισίας / θα γαμησουμε την τουρκια / κλημηςΜια γέφυρα ένωσε Ρωσία και Κριμαία (ΒΙΝΤΕΟ) / ο εσθονος ηταν πρακτορας της εε και καλως φυλακιστηκε / β.χ.τουρκαντωνηςΠούτιν: Η Ρωσία είναι έτοιμη για διάλογο με τις ΗΠΑ /