header Ελλάδα Κύπρος Ρωσία Κοινοπολιτεία Αθήνα
Θεσσαλονίκη
Λευκωσία
Αγία Πετρούπολη
Μόσχα
skyline
05.05.2012 01:33

Μήνυμα του επικεφαλής των ομογενών για τις βουλευτικές της 6ης Μαΐου Θανάσης Αυγερινός


Την πεποίθησή του ότι, σήμερα, μόνον η προσέγγιση με τη Ρωσία θα βοηθήσει την Ελλάδα να ξεπεράσει την κρίση, εκφράζει με μήνυμά του ο Ιβάν Σαββίδης, επικεφαλής της πέμπτης περιφέρειας του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού και των ελληνικών οργανώσεων στη Ρωσία.

 

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ελληνικός και ο ρωσικός λαός ήταν πάντοτε πολύ κοντά, από την άποψη της ιδιοσυγκρασίας και της πνευματικής του πίστης, πολλές φορές παρείχαν ο ένας στον άλλον βοήθεια και υποστήριξη τις δύσκολες στιγμές» αναφέρει ο Ι. Σαββίδης, ο οποίος καλεί «όλους τους πατριώτες της Ελλάδας να υπερψηφίσουν εκείνους τους υποψηφίους, οι οποίοι θα διευκολύνουν την ανάπτυξη πολύπλευρων σχέσεων και τη στενή συνεργασία με τη Ρωσία, προς όφελος του ελληνικού λαού».

Ο κ. Σαββίδης καλεί τους ομογενείς και τους Έλληνες ψηφοφόρους «να επιδείξουν ενεργό στάση πολίτη και να θυμούνται ότι, από την απόφασή τους, εξαρτάται η περαιτέρω τύχη της χώρας». «Πρέπει να ενωθούμε και να κάνουμε τη σωστή επιλογή», καταλήγει ο Ι. Σαββίδης, ο οποίος είναι γνωστός επιχειρηματίας και ευεργέτης στη Ρωσία, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας. Έχει διατελέσει, επί δύο θητείες, βουλευτής της Κρατικής Δούμας με το κυβερνόν κόμμα της «Ενιαίας Ρωσίας», με το οποίο ταυτίζονται πολιτικά ο απερχόμενος Πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβιέντεφ και ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος ορκίζεται στις 7 Μαΐου.

 

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λέξεις Κλειδιά: Σαββίδης, Ρωσία, Μήνυμα
σχόλια (2)
  • Εύχομαι η εκλεγμένη κυβέρνηση της Ελλάδας να προσεγγίσει τη βοήθεια της Ρωσίας με ένα νέο πλαίσιο οικονομικής και γεωπολιτικής στήριξης με ένα αισιόδοξο, ανθρώπινο μέλλον! Olga 05.05.2012 16:11
  • Η τώρα ή ποτέ!Έλληνες ζούμε Ιστορικές μέρες και δεν επιτρέπεται να είμαστε απόντες!!! 06.05.2012 09:43 ΕΛΧΟ
Ποια είναι η γνώμη σας;
Επιλέξτε εικονίδιο
highlights
θεματικές
Σχολιάστε τώρα!

Θα ήθελα ένα άρθρο για τη Ρωσική ηγεσία και πως νομιμοποιήθηκε. / Καρφιώτης ΠάνοςΤην ανατίναξη του λιμανιού της Σεβαστούπολης στην Κριμαία ζητούσαν οι Βρετανοί καθοδηγητές της Integrity Initiative! / Hello / LeonidasΠώς κατασκευάζεται το «αυθόρμητο» αντιρωσικό κλίμα με χρήμα του Foreign Office / Πρέπει να ντρέπεστε με τόσα ψέματα που γράφετε αλλα από τον Λιατσο τι άλλο να περιμένει κανείς... / Μζια Γκουρεσιδζε«Χοντροκομμένη προβοκάτσια με έξωθεν υποκίνηση», χαρακτηρίζει η Μόσχα την υπόθεση της απέλασης των Ρώσων διπλωματών / Θανάσης ΑυγερινόςΑπουστα!!!!οι ρίζες μας!! Είμαστε εμείς και δεν ξεχνάμε!!! / Tula fotiadou 18022020Ρωσικό ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα όμηρος βρώμικων παιχνιδιών και έξωθεν πιέσεων / Θανάσης ΑυγερινόςΤι καλά παιδιά αυτοί οι Εγγλέζοι πολιτικοί ! Μπουμπούκια ! Εκεί γεννήθηκε και η κοινοβουλευτική ολιγαρχία ! Στην Ελλάδα αυτό το σύστημα το λένε Δημοκρατία... / Γεώργιος Δημόκριτος ΒαμβακούσηςΥΠΕΞ Ρωσίας: "Πίσω από την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης η Ουάσιγκτον" / Θανάσης Αυγερινόςδοκιμασμενη συνταγη και νοστιμη, μονο που χρειαζεσαι μεγαλα ξυλακια για να κανετε τα μεγαλα σουβλακια, εγω συνηθως παιρνω απο εδω, νομιζω υπαρχουν και στο φυλλαδιο... / BillyΠαυλόπουλος: Η συνεργασία Ελλάδας - Ρωσίας συνεχίζεται και ο πολιτισμός μας ενώνει ακόμα περισσότερο / polu kako / tasosΈνα ιστορικό κτίριο της Σεβαστούπολης, η καθολική εκκλησία του Αγίου Κλήμη, κατοπινός κινηματογράφος «Φιλία», επιστρέφεται στο ποίμνιό της / ОТЛИЧНО / МАКРИΠούτιν: Φυσικά και δεν κατέρριψε η Ρωσία το Boeing της Μαλαισίας / θα γαμησουμε την τουρκια / κλημηςΜια γέφυρα ένωσε Ρωσία και Κριμαία (ΒΙΝΤΕΟ) / ο εσθονος ηταν πρακτορας της εε και καλως φυλακιστηκε / β.χ.τουρκαντωνηςΠούτιν: Η Ρωσία είναι έτοιμη για διάλογο με τις ΗΠΑ /