14.01.2014 11:04
Η OMEGA λανσάρει ένα κλασικό ρολόι για να τιμήσει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014 στο Sochi

Με το νέο ρολόι Sochi Petrograd, η OMEGA αναδεικνύει ένα από τα ρολόγια της Μουσειακής Συλλογής της, τιμώντας παράλληλα τους επερχόμενους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το ρολόι Sochi Petrograd της OMEGA έχει ως αναφορά το ρολόι που είχε αρχικά κατασκευαστεί το 1915 για έναν πολύ γνωστό Ρώσο ηγέτη και έχει δανειστεί στοιχεία από το μοναδικό στυλ ενός ρολογιού χειρός από τη Μουσειακή Συλλογή της OMEGA. Το ρολόι είναι αφιερωμένο στη χώρα η οποία θα φιλοξενήσει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014 στο Sochi και αποτελεί επαναλανσάρισμα ενός  διαχρονικού design, που είναι τόσο ξεχωριστό στη σημερινή εποχή, όσο ήταν και σχεδόν έναν αιώνα πριν.

 

Η κάσα, από γυαλιστερό χρυσό 18Κ, με το οβάλ σχήμα γνωστό ως “Tonneau”, είναι ένα από τα πιο όμορφα στοιχεία του design αυτού του ρολογιού και φέρνει ξανά στην επικαιρότητα ένα δημοφιλές στυλ μιας παλαιότερης εποχής. Η κάσα συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό δερμάτινο λουράκι σε μπορντό χρώμα με μπούκλα από κίτρινο χρυσό 18K.

Το ασημί-λευκό καντράν,  περιέχει τα έντονα χρώματα της Ρώσικης σημαίας – κόκκινο, λευκό και μπλε- στις ενδείξεις των 24 ωρών, που βρίσκονται στη γυαλιστερή κλίμακα των λεπτών και στους κεντρικούς δείκτες των ωρών και των λεπτών οι οποίοι είναι κατασκευασμένοι από ατσάλι μπλε χρώματος. Το υποκαντράν με τις μαύρες ενδείξεις, που βρίσκεται στο 6, έχει δείκτη δευτερόλεπτων από ατσάλι μπλε χρώματος και ταιριάζει με τις μαύρες ενδείξεις των 12 ωρών.

Άλλο ένα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό είναι το καπάκι της κάσας από κίτρινο χρυσό 18K το οποίο φέρει το λογότυπο των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων 2014 στο Sochi και τον αριθμό της περιορισμένης σειράς κομματιών. Θα παραχθούν μόνο 100 ρολόγια Sochi Petrograd.

Στην καρδιά αυτού του αναμνηστικού ρολογιού λειτουργεί ο αποκλειστικός μηχανισμός 2202 της OMEGA με Co-Axial σύστημα διαφυγής και ειδικό πολυτελές φινίρισμα. Το ρολόι OMEGA Sochi Petrograd διατίθεται μέσα σε ειδικό κουτί συσκευασίας, συνοδεύεται από εγγύηση τριών χρόνων και είναι αδιάβροχο στα 30 μέτρα (3 bar / 100 πόδια).

Η OMEGA και οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του Sochi το 2014

Η OMEGA με υπερηφάνεια έχει αναλάβει τα καθήκοντα του Επίσημου Χρονομέτρη των επερχόμενων Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2014 στο Sochi , έναν ρόλο τον οποίο αναλαμβάνουμε για 26η φορά από το 1932. Με χαρά και ανυπομονησία περιμένουμε να εξυπηρετήσουμε τους καλύτερους αθλητές χειμερινών σπορ στον κόσμο, του χρόνου, στη Ρωσία. 

 

Πηγή:.naftemporiki
 

Λέξεις Κλειδιά: OMEGA,Sochi,ρολόι,Συλλογή