05.01.2015 15:05
Ουκρανός στρατιώτης εξηγεί γιατί "απολαμβάνει να σκοτώνει Ρώσους" Έρικ Ζούις

Σε μια ασυνήθιστα μακρά τηλεοπτική συνέντευξη, με έναν στρατιώτη της ουκρανικής κυβέρνησης, ο ίδιος εξηγεί τους λόγους για τους οποίους θέλει να σκοτώσει όσο το δυνατόν περισσότερους κατοίκους ρωσικής εθνικότητας, της αυτονομιστικής περιοχής. Αυτός ο στρατιώτης, που ονομάζεται Nazar, έδωσε συνέντευξη στο Κανάλι 5 της τηλεόρασης της Ουκρανίας, του σταθμού που κατείχε ο Πρόεδρος της χώρας, Πέτρο Ποροσένκο έως ότου έγινε Πρόεδρος, δηλαδή στις 25 Μαΐου. 

 

Η συνέντευξη αυτή δεν προβλήθηκε, επειδή η ουκρανική κυβέρνηση αποφάσισε ότι δεν ήταν κατάλληλη για τις ανάγκες της. Μεταξύ άλλων, ο στρατιώτης καταδικάζει τον Ποροσένκο, λέγοντας ότι δεν είναι επαρκώς αφιερωμένος στη θανάτωση των Ρώσων. Ωστόσο, αυτή η συνέντευξη κατέληξε να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα LiveLeak, στις 31 Δεκεμβρίου. Εδώ είναι ένα απόσπασμα της απομαγνητοφώνησής της:

 

Παρουσιάστρια:

- Μήπως η Ουκρανία ανήκει στην Ευρώπη;

 


Ουκρανός στρατιώτης:

- Λοιπόν, η Ουκρανία είναι η καλύτερη χώρα στον κόσμο. Είναι μια ευρωπαϊκή χώρα, αλλά είναι πολύ καλύτερη από την Ευρώπη. Μπορείτε να δείτε τι συμβαίνει εκεί στην Ευρώπη; Μόνο οι ομοφυλόφιλοι, τραβεστί και άλλα έκφυλοι ζουν εκεί. Εμείς δεν πρόκειται να τα ανεχτούμε εδώ. Οι Ουκρανοί δεν θα γίνουν τέτοιο έθνος. Η Ουκρανία χρειάζεται μόνο όπλα, χρήματα και υποστήριξη από την Ευρώπη. Ωστόσο, δεν βλέπω όλα αυτά τα πράγματα να έρχονται. Όταν βλέπω τηλεόραση ακούω μόνο ότι είναι «βαθιά ανήσυχοι» και μπλα- μπλα-μπλα και τίποτα άλλο. Στην πραγματικότητα, νομίζω ότι η Ουκρανία θα πρέπει να είναι η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα. Πρέπει να δείξουμε στον κόσμο ότι το έθνος μας είναι πάνω από όλα. Ένα πραγματικό ισχυρό κράτος μπορεί να οικοδομηθεί μόνο στη βάση ενός έθνους, ενός καθαρού έθνους. Πρέπει να δείξουμε στους Ευρωπαίους πώς να οικοδομήσουμε μια πραγματική εθνική σοσιαλιστική οργάνωση. Όταν θα έχουμε απελευθερώσει την Ουκρανία, θα πάμε στην Ευρώπη μαζί με τα πανό μας και θα αναζωογονήσουμε όλες τις εθνικές σοσιαλιστικές οργανώσεις που υπάρχουν εκεί. 

 

Παρουσιάστρια:

- Με ποιο τρόπο σας ακριβώς σκοπεύετε να το κάνετε αυτό;

 

Ουκρανός στρατιώτης:

- Σας έχω ήδη πει: δεν έχει καμία διαφορά, με ποιο τρόπο. Εμείς θα το κάνουμε, ξέρουμε πώς να το κάνουμε.

 

Παρουσιάστρια:

- Κατάλαβα. Ναζάρ, ποιά είναι η πολιτική σας στάση, δεν θα υποστηρίξετε την πολιτική της κυβέρνησης σας;

 

Ουκρανός στρατιώτης:

- Είμαι μέλος του «Πατριώτες της Ουκρανίας» οργάνωσης που υπάρχει από το 2007. Στόχος μας είναι ο καθαρισμός του Έθνους και η μετατροπή της Ουκρανίας σε ένα ισχυρό κράτος. Ξέρουμε πώς να οικοδομήσουμε ένα ισχυρό κράτος. Πρώτα απ 'όλα, οφείλουμε να εκδιώξουμε, και αν δεν θέλουν να φύγουν, τότε να αποκεφαλίσουμε, το σύνολο των Μοσχοβιτών. Θα τους εξολοθρεύσουμε όλους . Η αρχή μας είναι "ένας Θεός, μία χώρα, ένα έθνος». Σε ό, τι αφορά την σημερινή κυβέρνηση, μπορείτε να δείτε ότι είναι όλοι το ίδιο καθάρματα; Ο Ποροσένκο είναι ένας προδότης, ο Γιατσενιουκ είναι ένα τέρας, και ο αχρείος Τουρτσινόφ εγκατέλειψε την Κριμαία στους Μοσχοβίτες. Αυτός μπορει και να την πούλησε, δεν ξέρω. Είναι ακόμα εκεί το Ανώτατο Συμβούλιο της Ουκρανίας. Και δεν κάνουμε τίποτα. Όλοι θα πρέπει να πυροβολήθούν μέχρι θανάτου. Θα πρέπει να οικοδομήσουμε μια χώρα που μοιάζει με τη Γερμανία κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1930. Αυτό ήταν μια μεγάλη χώρα! Κανένα πρόβλημα με αυτά τα απόβρασμα, εμείς θα απελευθερώσουμε Κριμαία, και το υπόλοιπο της Ουκρανίας, και στη συνέχεια θα βαδίσουμε προς τη Μόσχα. Θα επιστρέψουμε την περιοχή του Κουρσκ και το Βορονέζ, και τις πολωνικές Γαλικία και Πολισία.

 

Για περισσότερες από τις απόψεις αυτού του στρατιώτη, αναζητήστε την πλήρη συνέντευξη και την απομαγνητοφώνηση.

 

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα επέλεξε να αντικαταστήσει τον εκλεγμένο Ουκρανό πρόεδρο Βίκτορ Γιανουκόβιτς με τους Ναζί, με πραξικόπημα τον περασμένο Φεβρουάριο, επειδή ο Γιανουκόβιτς εξέφρασε την αντίθεση της Ουκρανίας για ένταξη στο ΝΑΤΟ και την κατ' επέκταση εγκατάσταση αμερικανικών πυρηνικών πυραύλων που στρέφονται εναντίον της Ρωσίας. Οι Αμερικανοί φορολογούμενοι είναι τώρα οι κύριοι χρηματοδότες της στρατιωτικής εκστρατείας της Ουκρανίας (όπως εκείνη έγινε γνωστή στη συνέντευξη του στρατιώτη) για να εξοντώσουν τους κατοίκους της φιλο-ρωσικής περιοχής της Ουκρανίας, το οποίο είχε ψηφίσει κατά 90% για Γιανουκόβιτς. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ομπάμα και οι χρηματοδότες του επιδιώκουν να καταστρέψουν τη Ρωσία προκειμένου η αριστοκρατία των ΗΠΑ να απολαύσει αδιαμφισβήτητη υπεροχή σε όλο τον κόσμο - ένας στόχος που απαιτεί τη νίκη εναντίον του μόνου έθνους που διαθέτει ένα πυρηνικό οπλοστάσιο που ανταγωνίζεται την Αμερική.

Στρατιώτες, όπως αυτός που έδωσε συνέντευξη στο κανάλι 5 της Ουκρανίας είναι οι στρατιώτες της πρώτης γραμμής σε αυτό το αμερικανικό σχέδιο.

 

 

 

 

Λέξεις Κλειδιά: Ομπάμα,Γιανουκόβιτς,Ποροσένκο,ουκρανικό,όπλα